Voorraad kunststof profielen

Onze kunststof profielen

Bij EcoProfiles hebben wij diverse gerecyclede kunststof profielen op voorraad van Hoekprofielen tot U-profielen. De profielen kunnen wij leveren in diverse lengtes en kleuren. Wij leveren uitsluitend harde PVC (PolyVinyChloride) profielen. Al onze profielen bestaan uit minimaal 25% gerecycled hard PVC en dit is te vermeerderen naar volledig gerecycled hard PVC. Hieronder vindt u onze voorraad profielen. Doordat we bij EcoProfiles beschikken over een eigen matrijzenmakerij zijn wij in staat om elke oplossing te leveren, naast de standaard voorraadprofielen die wij in ons assortiment hebben. Op maat gemaakte profielen, noemen wij ook wel technische profielen.

Impressie_gerecycled_kunststof_hoekprofiel
Hoekprofiel

Onze kunststof hoekprofielen hebben verschillende functies. De profielen worden o.a. toegepast voor het afwerken en verstevigen van hoeken, zorgt het voor een overgang van de ene wand naar de andere wand of kan het de veiligheid verhogen. We hebben gelijkzijdige hoekprofielen en ongelijkzijdige hoekprofielen, ook wel L-profielen genoemd. Het monteren van hoekprofielen, kan door nieten, schroeven spijkeren of lijmen.

Bekijk onze hoekprofielen
Impressie gerecycled kunststof U-profiel
U-profiel

Onze kunststof U-profielen hebben verschillende functies. Zo worden de U-vormige profielen toegepast voor het afwerken van randen en hoeken, en het beschermen van randen, denk hierbij aan paneelranden. Er zijn diverse U-profielen, zo hebben wij gelijkzijdige U-profielen, ongelijkzijdige U-profielen en wandaansluitprofielen. Wandaanlsuitprofielen worden gebruikt om diverse oppervlakken aan te laten sluiten op de wand. Het monteren van U-profielen kan door nieten, schroeven, spijkeren of lijmen.

Bekijk onze U-profielen
Impressie gerecycled kunststof kamerprofiel
Kamerprofiel / Kokerprofiel

Onze kunststof kamerprofielen en kokerprofielen hebben verschillende functies. De kamerprofiel en kokerprofiel worden o.a. toegepast om wanden en plafonds te bekleden, of voor het afwerken van o.a. kozijnen.  Er zitten diverse kamerprofielen in ons standaardassortiment, zo hebben wij ook een kamerhoekprofiel. Het monteren van kamerprofielen of kokerprofielen kan door nieten, schroeven spijkeren of lijmen.

Bekijk onze kamerprofielen
Impressie gerecycled kunststof platstrip
Platstrip / Ventilatieprofiel

Onze kunststof platstrippen zijn ideaal voor het afwerken van kieren, naden en overgangen. In ons standaardassortiment hebben wij verschillende maten platstrippen, een veelvoorkomende maat is 40 mm breed en 2 mm dik. Onze kunststof ventilatieprofielen hebben o.a. dezelfde werking als platstrippen, maar zorgen er voor dat er goed geventileerd kan worden. Zowel het monteren van een plastrip of ventilatieprofiel is mogelijk door nieten, schroeven, spijkeren of lijmen.

Bekijk onze platstrippen