Smeva

Smeva logo

Jack Verstegen van Smeva Products B.V. 

‘Zonder in te boeten op kwaliteit een wezenlijke bijdrage leveren om ons milieu te sparen, dankzij de  profielen van EcoProfiles’.

Jack Verstegen over Smeva Products B.V.

Smeva is al ruim 100 jaar een toonaangevende organisatie in de koeltechniek. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige koeltoonbanken, koelvitrines, koel- en vriescellen voor diverse klanten in binnen- en buitenland. Wij zorgen ervoor dat achter elk koelmeubel exact de juiste koeltechniek zit. Daarnaast verzorgen we de installatie van de koelsystemen en bieden we onderhoud aan, voor verschillende koeltypen die onze klanten in gebruik hebben. 
 

Waarom hebben jullie gekozen voor EcoProfiles?

Binnen Smeva hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat is precies waarom wij gekozen hebben voor EcoProfiles. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons bijdragen aan de circulaire economie, wij vinden het belangrijk dat we voor de toekomstige generaties een mooie en schone wereld achterlaten. Daarbij willen we de wereld zo min mogelijk uitputten.

Met de gerecyclede kunststof profielen van EcoProfiles is er geen verschil in kwaliteit als we dit vergelijken met ‘virgin’ kunststof profielen. Dus zonder in te boeten op de kwaliteit een wezenlijk bijdrage leveren om ons milieu te sparen, dankzij de profielen van EcoProfiles.

Koelcel-Smeva

Stef Schuurman van EcoProfiles: Wij zijn blij dat Smeva voor ons gekozen heeft als leverancier. Met EcoProfiles willen wij de vraag naar gerecyclede kunststof profielen stimuleren. Op deze manier willen wij samen met onze klanten actieve bijdrage leveren aan het milieu, zonder dat onze klanten moeten inleveren op de kwaliteit.

Hoe is de samenwerking met EcoProfiles?

Jack Verstegen: De samenwerking met EcoProfiles verloopt erg goed. Er is van beide kanten oog voor de aandachtspunten die wij als organisatie hebben, maar ook die van EcoProfiles. Op deze manier hebben we gezamenlijk een optimaal resultaat behaald en gaan we voor een duurzame relatie.

Stef Schuurman: De samenwerking met Smeva is al jaren prettig. Men staat open voor veranderingen en denkt actief mee met ons om de processen zo flexibel mogelijk te laten verlopen. Ook is men continue opzoek naar verbeteringen m.b.t. hun producten. Hierin vullen Ecoprofiles en Smeva elkaar goed aan.

Ga naar referenties